Je pro vás bezlepková strava tak trochu alchymie? Propadli jste panice, protože každý nákup a příprava jídla je pro vás jen stresující labyrint neznámých surovin?

Zažili jste taky ten pocit....Co mám sakra dělat s těmi divnými potravinami a jak se vůbec připravuji?!?

CHCETE PRONIKNOUT DO TAJŮ BEZLEPKOVÉ KUCHYNĚ, ALE

NEVÍTE, JAK NA TO

JE TOHO MOC

NEMÁTE NA TO ČAS


Je naprosto normální, že se cítíte zahlceni informacemi a demotivovaní. Informace se rozcházejí, je toho moc  a toho času, který trávíte brouzdáním na internetu... Chcete být v kuchyni efektivní, rychle uvařit a dobře se najíst? JENŽE...

           ↓

  • Nevíte přesně, co je lepek a kde všude ho najdete?
  • Nejste si jistí, co přesně jíst na bezlepkové dietě?
  • Nevíte si rady s potravinami jako amarant, jáhly, pohanka nebo quinoa, i když všude slýcháte, že je máte jíst?
  • Oceníte tipy, kde nakupovat bezlepkové potraviny?
  • Chcete vědět, bez čeho se v kuchyni neobejdete a co si do začátku určitě nakoupit?

           ↓

Tak právě o tom je tento eBook!

POZOR! eBook obsahuje vysoce návykové informace. Hrozí, že se zamilujete do bezlepkového zrní, stejně jako já! Amarant už si dokonce sama pěstuji ♥ 


Seznamte se se základy bezlepkové diety a poznejte přirozeně bezlepkové obiloviny, díky kterým nebudete potřebovat bezlepkové náhražky plné škrobu a chemie.

CO PŘESNĚ VÁM E-BOOK PŘINESE

ULEVÍ SE VÁM

Budete přesně vědět co je lepek, kde ho najdete a jak se bezpečně najíst bez nepříjemných následků

UŠETŘÍTE

Díky kvalitním potravinám ušetříte peníze za nákupy zbytečných výživových doplňků a předražených bezlepkových náhražek

PROSPĚJETE SVÉMU ZDRAVÍ

Seznámíte se s přirozeně bezlepkovými potravinami, zjistíte co s nimi v kuchyni a vaše pokrmy budou navíc výživnější

ZJISTÍTE JAK A KDE NAKUPOVAT

Dozvíte se tipy, kde nakupovat bezlepkové potraviny a co pořídit do začátku, abyste nenakupovali zbytečnosti

CO O E-BOOKU ŘÍKAJÍ TI, KTEŘÍ UŽ HO ČETLI...

E-book jsem přečetla jedním dechem. Před několika lety jsem i já řešila jídlo pro celiaka a tehdy ty možnosti dostupných potravin byly mnohem omezenější. Když čtu dnes tyhle řádky, jsem nadšena, jak krásně a s lehkostí může dnes člověk chutně vařit a jíst bez lepku. Děkuji za nové obzory a doporučuji všem si tento e-book přečíst 😍
Barbora Kociánováfotografka
Nesnášenlivost vůči lepku u mě v čase kolísá a asi se i postupně vyvíjí. Každopádně vnímám, jak mě to čím dál víc limituje. A pak se Vám takhle začtu do e-booku o lepku a zjistím, že to možná vůbec žádné omezení nebude, ale že je prostě na čase začít objevovat úplně nový svět! Děkuju a těším se na další inspiraci!
Eva JandíkováIT Manager
Ebook je užitečný a vtipně napsaný, takže jsem získala nejen cenné informace, ale i se pobavila. Našla jsem zde spoustu zajímavých tipů na alternativy lepku spolu s recepty, které určitě brzy vyzkouším. Díky moc a těším se na další příspěvky!
Veronika Vachovcovádětská lékařka
Pavla Bezděková

Stáhněte si eBook zdarma PRÁVĚ TEĎ

BEZLEPKOVÁ ALCHYMIE aneb Jak nahradit lepek v kuchyni a pochutnat si

Zadejte svůj email a vaše kulinářské dobrodružství se skutečným jídlem může začít hned teď!