Taky máte ty krásné vzpomínky na dětství, když jste u babičky dostali  nadýchanou vláčnou buchtu před chvílí vytaženou z trouby nebo celá kuchyně voněla domácími sušenkami?

A teď už jen smutně vzpomínáte, protože jste na bezlepkové dietě?

Co kdybych vám řekla, že už to nemusí být jen vzpomínka!?!

No jo, říkáte si, ale bezlepková strava je specifická a bez lepku to pečení prostě není ono.

... s tím se ale nemusíte smířit! 

Když přijde návštěva, jen se smutně díváte, jak si užívá naservírovaný dezert? Protože chcete, aby si hosté pochutnali, tak pečete (kupujete) klasiku, s lepkem? Ale to vy jíst nemůžete.

  • zbavte se při jídle pocitu, že jste jiní
  • užívejte si tradiční jídla bez kompromisů
  • buďte sebevědomí a bez stresu při společných setkáních s rodinou a přáteli

Naučte se připravit skvělé bezlepkové pohoštění ke kávě nebo dort na oslavu narozenin!

Jmenuji se Pavla. Můj přechod na bezlepkovou stravu nebyl snadný, ale každý krok vpřed stál za to.

Sama jsem alergik, přesto potravinové alergie vnímám jako příležitost vykročit do světa zdravějšího stravování. 

Ráda své zkušenosti předám právě Vám...

 

Ovládněte jednoduché a lahodné recepty, které nadchnou celou vaši rodinu - zcela bez lepku a ze základních surovin 

Využijte mé zkušenosti a položte kvalitní základy bezlepkového pečení, na kterých můžete začít stavět.

V eBooku je vše důkladně a podrobně vysvětleno, aby recepty zvládl opravdu každý! 

A jako bonus jsou všechny recepty i ve  variantě bez mléka!

Co s eBookem JEDNODUŠE BEZ LEPKU získáte?

SEBEVĚDOMÍ

Zbavíte se strachu z bezlepkového pečení a OSLNÍTE rodinu i přátele množstvím vynikajících pokrmů. Díky jednoduchým receptům ušetříte čas i nervy a z pečení budete mít opět RADOST.

Ušetříte peníze

Bezlepkové potraviny jsou velice drahé a často nejsou ani moc k jídlu. S tímto eBookem připravíte vynikající pokrmy za zlomek ceny těch kupovaných.

Základní recepty

Kdyby bylo bezlepkové pečení tak jednoduché, že jen vyměníte v receptu klasickou mouku za bezlepkovou, byly by obchody plné skvělého bezlepkového jídla. A vy byste si nejspíš taky něco s chutí upekli. Jenže tak to není! Objevíte TRIKY bezlepkového pečení, BEZ KTERÝCH SE NEOBEJDETE a naučíte se fantastické recepty, které zvládne i úplný začátečník!

Prospějete svému ZDRAVÍ

Zbavíte se závislosti na nezdravých, průmyslově zpracovaných potravinách a polotovarech, které navíc bývají plné chemie. Naučíte se používat základní (přirozeně bezlepkové) potraviny, které mají naopak řadu zdravotních benefitů.

Představte si, že máte návštěvu a ke kafi jim servírujete tyhle minidortíky. A kamarádka říká: "Ty už nejsi na bezlepkové dietě, že tohle jíš taky? To je super, že si můžeš dát s námi, je to totiž vynikající!" 

Přitom je to přesně naopak. Všichni mají bezlepkový moučník! Jenže je tak dobrý, že by nikoho ani ve snu nenapadlo, že se jedná o nějakou speciální stravu...

Je tento eBook pro Vás?

  • Mám někoho blízkého s bezlepkovou dietou a chci mu udělat radost skvělým domácím jídlem
  • Raw dobroty mě úplně neuspokojí, protože jsou na hony vzdálené těm skvělým buchtám z dětství
  • Nechci kupovat hotové pečivo v supermarketu, protože je šíleně drahé a navíc plné chemie
  • Bezlepková směs z ochodu sice zaručí výsledek podobný klasické buchtě, chlebu, sušenkám…, nechci ale jíst průmyslově zpracované potraviny, protože to prostě není zdravé
  • Už nechci jíst ty suché a drobivé bezlepkové náhražky dobrého jídla

... pak je tento eBook právě pro Vás!!!

Jaké 4 základní recepty obsahuje?

1. CUKETOVÝ PERNÍK

Díky tomuto receptu můžete začít péct buchty, které vyvolají vzpomínku na dětství... Cuketa zajistí, že budou krásně vláčné a vlastně i zdravé. Nemáte cuketu nebo zrovna není její sezóna? Použijte jablka, řepu nebo dýni.

  • upečete "suché" buchty typu perník
  • upečete vláčné ovocné buchty jako od babičky
  • vykouzlíte dezerty s čokoládou ke kávě
  • připravíte jednoduchý dort
  • budete mít korpusy pro další kulinářské tvoření

2. KOKA SUŠENKY

Sušenky jsou velice snadné na přípravu, přesto udělají tolik radosti..

  • kakaové, ořechové, s kořením i bez...mnoho možností jak obměnit
  • základ pro další nepečené tvoření (dezerty do skleničky, cheesecake apod.)
  • můžete je použít jako vánoční cukroví
  • jsou skvělé jako jedlý dárek

3. LIMETKOVÝ DORT

Osvěžující dezert s omračující chutí limetek! S tímto receptem zvládnete sváteční dezert skoro bez práce.

  • vytvoříte slavnostní nepečený dort
  • získáte inspiraci na domácí zmrzlinu
  • nápad na tyčinky nebo kuličky jako svačinu na výlety/ zdravější verze kupovaných müsli tyčinek

4. CHLEBA

Pečivo je jeden z největších strašáků bezlepkové diety. Nučíte se péct výborný chleba kváskový i s droždím. Nemáte kvásek a nevíte co s ním? Nebojte, základní informace o kvásku tu najdete také.

  • naučíte se péct kváskový chleba
  • naučíte se připravit chléb s droždím
  • inspirujete se k výrobě chlebových placek
  • dozvíte se základní informace o kvásku

Pro koho tento eBook rozhodně není...

  • Chci mít vše bez práce a odmítám nevyvinout i minimální úsilí.
  • Ideálem je pro mě vzít jídlo z regálu v obchodě, dát ho do košíku, zaplatit a doma už ho jen vybalit a sníst.
  • Nezáleží mi na mém zdraví a je mi jedno, co jím.

Možná si říkáte, kolik vlastně tento eBook stojí a jestli za to opravdu stojí...

K mému bezlepkovému umění to byl obrovský kus cesty. Tuto dlouhou cestu jsem vám prošlapala a vám už stačí jen mě následovat

V životě zkratky většinou nefungují a ta nejjednodušší cesta nebývá vždy ta nejlepší. V tomto případě to ale neplatí! Vše, co v eBooku najdete je vyzkoušené,  mnohokrát upečené a pravidelně testované na konzumentech běžbé stravy - tedy na lidech, kteří se nesmíří s průměrnou chutí jen proto, že musí dodržovat nějakou dietu.

Tento eBook si nyní můžete koupit za zvýhodněnou cenu 350 Kč. To je cena asi 4 kousků bezlepkového dortíku nebo 3 bochníků bezlepkového chleba v obchodě. Ty ale sníte a nemáte nic. Koupí eBooku získáte trvalou hodnotu - umění si toto jídlo kdykoliv připravit. A jako bonus to dokážete ze základních potravin a bez zbytečné chemie.

Abyste nekupovali zajíce v pytli, nakoukněte...

K eBooku navíc získáte právě teď ZDARMA 3 bonusy

  • RECEPTY V PDF
    Praktická pomůcka do kuchyně, která šetří čas při vaření. Recepty ve formátu PDF bez další "omáčky". Jen suroviny a postup. Uložte si je nebo vytiskněte a mějte je v kuchyni vždy při ruce.
  • NÁKUPNÍ SEZNAM
    Praktická pomůcka na nákupy. Neztrácejte čas v obchodě hledáním ingrediencí v receptech ani doma vypisováním surovin. Prostě jen stáhněte do mobilu a vyrazte na nákup. Takto nic nezapomenete a můžete hned začít zkoušet nové recepty!
  • mini eBook JAK NA ZDRAVÉ SNÍDANĚ
    Snídejte jídla, která ráno nastartují váš metabolismus. Snídaně, které budou o vaše tělo pečovat, ne mu škodit. Obsahuje recepty z přirozeně bezlepkových potravin. eBook v hodnotě 195 Kč.

Je pro mě velice důležité, aby měl pro Vás eBook praktický přínos a pomohl Vám zdolávat bezlepkové výzvy. Nabízím Vám tedy 14 denní garanci vrácení peněz. Pokud zjistíte, že eBook pro Vás přece jen není, vrátím Vám peníze, a to bez otázek.

Co o eBooku říkají ti, kteří už ho četli...

"Můžu říct, že eBook je velmi dobře napsaný:-) Splnil moje očekávání, je plný praktických rad, které jsou ucelené a vybízí ke zkoušení. Líbilo se mi, že se v eBooku můžu dobře orientovat a pečení bylo podle návodu opravdu jednoduché. Hlavním příznivcem byly určitě koka sušenky, které si můžu napéct do zásoby a pak je použít i v jiných receptech. Výzvou sice bylo upečení chleba, ale řeknu vám, když půjdete podle eBooku krok za krokem, tak i s kváskem to šlo. Odměnou vám bude křupavý, voňavý a hlavně vámi upečený chlebík, po kterém se zapráší! Mňam, už se mi zase sbíhají sliny :DD Děkuji:-)
Zuzka Svačinková průvodkyně ženské krásy https://zuzanasvacinkova.cz/
Obdivuji práci na tomto ebooku "Jednoduše bez lepku", která je nejen přehledná, ale především nesmírně lákavá. Text je napsán s takovou lehkostí a čtivostí, že pro mě bylo radostí ho číst a hned jsem se chtěla pustit do pečení. Postupy jsou jasné a stručné a jistě je ocení každý, kdo hledá spolehlivý zdroj bezlepkových receptů. Je vidět hluboký vztah k vaření a pečení. Jsem nadšená, že jsem měla možnost nahlédnout do tohoto e-booku. Děkuji za inspiraci a přeji mnoho dalších úspěchů na cestě při šíření bezlepkové radosti!
Hanka z Dobrot životawww.dobrotyzivota.cz
Po prečítaní e-booku Pavly Bezděkovej , Jednoducho bez lepku som bola veľmi milo prekvapená s akou ľahkosťou sa dajú obmieňať 4 základné recepty na nekonečné mnoho variantov. Tento e-book je praktický pre začiatočníkov, ako aj pre pokročilých, ktorý majú problém s lepkom, ako aj s laktózu. Recepty a rady sú úžasné aj poučné. Nakoľko aj ja sa trápim s týmito alergiami som v nich našla veľa dobrých a posuvných rád. Treba sa už iba pustiť do pečenia a vyskúšať nové recepty. Veľmi ma zaujal cuketový koláč, ale aj ostatné recepty a príprava kvásku z ryžovej múky. Vrele všetkým doporučujem.
Jarmila Laurincová
Recepty v eBooku jsou jednoduché a srozumitelně napsané. Každý z nich je doplněný o možné úpravy a tipy, což umožňuje široké využití. Základem jsou přirozeně bezlepkové potraviny. Sama vařím a peču ze skutečných a přirozených potravin, proto velmi oceňuju tento přístup. Tento eBook bych doporučila všem, kteří chtějí začít s bezlepkovým pečením a hledají jednoduché a chutné recepty. Zároveň je vhodný pro ty, kteří s bezlepkovou stravou mají zkušenosti a hledají inspiraci na nové nápady.
Sylav Svobodovázakladatelka projektu Svoboda na talíři (www.svobodanataliri.cz)
Ebook určitě splnil, co sliboval, tedy pár základních receptů. Ty jsou však skvěle a podrobně vysvětlené tak, aby je zvládl opravdu každý včetně různých obměn. Na bezlepkové dietě jsem již pár let a i tak mě recepty inspirovaly. Není vždy lehké vymyslet správné poměry z alternativní mouky (a ne koupených směsí pro bezlepkáře) tak, aby pečení dobře vyšlo. Oceňuji také návod na kvásek v bezlepkové variantě.
Veronika Okoduwapsychoterapeutka pro děti a dospělé www.veronikaokoduwa.cz
Pavla v e-booku uvádí jednoduché recepty, které zvládne každý a bezlepková dieta není rázem překážkou. Líbí se mi, že uvádí i možnosti, jak recept odměnit a taky na co si dát pozor. A je mi sympatické, že recepty jsou vhodné i pro ty, kdo se chtějí vyhnout mléku. Doporučuji všem začínajícím bezlepkářům.
Monika Hampeková mentorka ženských meditací Mohendžodáro, maminka a žena, která si prošla endometriózou www.monikahampekova.cz

 

eBook objednejte IHNED kliknutím zde!